Varaa paikkasi tapahtumaan valitsemalla tapahtuma kalenterista. Tapahtuman vieressä on PayPal/BuyNow nappula josta ohjaudut sivulle josta voit suorittaa maksun. Vain etukäteismaksulla varmistat osallistumisesi tapahtumaan, ja saamme välittömästi tiedon maksutapahtumasta. Joidenkin tapahtumien osalta voit valita myös pankkisiirron maksuoptiona, jolloin sinulle lähetetään sähköposti jossa on maksuohjeet tilinumeroineen. Maksu/rekisteröityminen vahvistetaan autommaattisesti sähköpostilla.

\r\n

{dtregister}{/dtregister}

\r\n

Jos tapahtuma johon haluat osallistua ei ole sivustolla kyse on todennäköisesti tarjouspohjainen tapahtuma suuremmalle ryhmälle. Tässä tapauksessa lähetämme erillisen laskun PDF ja teksti muodossa sähköpostitse.

\r\n

Tiedusteluihin vastaa Jöns Aschan

\r\n

Puhelin: 0400 411992
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

\r\n

 

\r\n \r\n

Laskutustiedot voidaan lähettää myös tekstiviestillä, jolloin siinä on täkeimmät maksun suorittamiseen tarvittavat tiedot.

\r\n

Varaus vaatii etukäteismaksun: Vähintään 50% maksu on suoritettava varausmaksuna. Loppusumma on maksettava viimeistään ennen retken/tapahtuman alkua. Viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua tapahtuvasta peruutuksesta pidätetään 10% yhteissummasta käsittelymaksuna, muu varausmaksu palautetaan. 2 päivää ennen tapahtumaa tapahtuvista peruutuksista pidätämme oikeuden laskuttaa/pidättää koko tapahtumasta ilmoitettu/sovittu summa.

\r\n

Maksaessa laskua vastaan pyydämme käyttämään viitenumeroa jolla saamme maksunne kohdistettua. SÄhköpostilla lähetettyyn maksuohjeeseen saatamme ohjeistaa lisäämään osallistujan nimen/nimet ja tapahtuman päivämäärän(määrät).

\r\n

Joihinkin tapahtumiin pyydetään tarkempia tietoja: Varaukset ovat meidän kannalta sujuvampia netin kautta tapahtuneina. Varsinkin ryhmät ja laajempiin kokonaisuuksiin saamme käteväsi yhteydenotot sujumaan kaikille osapuolille, ja saamme kaikki tarvittavat taustatiedot kerättyä yhteen, välttäen tietokatkoksia.