Vuokraamme kajakkeja ja varusteita rajoituksin jotka ovat kevyemmät heinä - elokuun tienoilla. Silloin vesi ja ilman ovat lämpimiä. Vaativammat ryhmämelonnat, avomeri, suuret retkisuunnitelmat ja pyydämme osoittamaan taitonne, tai kurssi momenttien hyväksytyt suoritukset ja osaamiset.

Henkilö jolla on BCU 2-star tason taidot voi vuokrata kajakin kesäkuukausina. Jos mukana on aloittelijoita niin taidot on oltava BCU 3 tasoa jolloin hallitset myös itsesi pelastautuminen syvillä vesillä ja pienessä aallokossa.  Isomman ryhmän retki vaatii jo ymmärrystä ja kokemusta ryhmän johtamisesta. BCU (British Canoe Union) koulutusjärjestelmän lisäksi tunnemme myös muita järjestelmiä. Yhdesä tehdään melontakokemuksesta turvallinen ja hauska.

Koulutuksen kautta taitosi arvioida kajakin soveltuvuutta olosuhteisiin kehittyy. Saat myös turvallisesti kokeilla omia rajojasi.  Leveä alus ei aina ole se oikea.

Vuokrahinnat lasketaan tuntiperusteisesti niin että mitä pidempi vuokrausaika niin sitä alempi tuntuhinta. Tekemällä koevuokrauksen saat tarkemman hintalaskelman. Yhteydenotossa nopean vastauksen saamiseksi kannattaa antaa suunnitellut päivämäät ja lähtö paluu kellonajan. Kerro myös ryhmäläisten melontaosaamisesta ja kokemuksesta. Kuljetuskin järjestyy korvausta vastaan. Kuljetuksessa on käytettävä tarkoitukseen sunniteltua kalustoa ja osaamista. Varaus ja maksuehdot ovat samat kaikissa palveluissa, eli etukäteismaksu ja mahdollinen takuusumma.