Tuilik - melonta anorakki ja aukkopeite

PDFTulostaSähköposti
Ohut anorakki jossa aukkopeite on integroitu. Höyryä läpäisevä kangas ja hupun kautta kuivuva, ja samalla vedenpitävä.
Helmet fits underneethHelmet fits underneeth
Helmet fits underneeth
Stays on during forward tucks.
Airbrush painted
Small package 340gram
Shipment: Nouto/Avhämtning/Pickup at our location for 0,00 €
Myyntihinta 175,34 €
Hinta / kg:
Cockpit width:

Measure the cross section in centimeters to outer edges of rim
Cockpit length:

Measure the length in centimeters from outer edges
Outer edge:

Longest measure around the cockpit edge, centimeters
Contact us before purchase.
Kuvaus

Inuiitti kielessä tuilik on takki tai anorakki joka sulkeutuu aukkopeitteen tapaan istuinaukon ympärille. Näin saadaan tiiviin tilan kajakin ja melojan ympärille. Vain kädet ja kasvot ovat alttiita vedelle ja säälle. Lämpö jaloista kulkeutuu ylöspäin ja ilma pääsee kiertämään sekä kosteus poistumaan vaikkapa kauluksen kautta. Märempään keliin hupun voi sulkea tiiviisti kasvojen ympärille. Mitoitus meidän valmistamissa tuilikeissa voi sallia pukeutumisen poistamatta kypärä ja pelastusliivit. Oikein mitoitettuna eskimon tekeminen onnistuu ilman aukeamista. Ohuen hengittävän kankaan vuoksi tämä on helppo varastoida ja kuivuu nopeasti. Pysy muita kuivempana!  Ahkeralla melojalla kangas kestää vuoden ahkeraa käyttöä.

Vaihtoehtoisesti voit tilata omien mittojen mukaisen pienemmän hupun tai tuilikin joka sopii pelastusliivien alle ja poikkeavaan aukkokokoon.

"Olen käyttänyt vihreätä ensimmäistä ohutta tuilikkiani syysmyrskyssä surffatessa. Aurinkoisella säällä se on erinomainen suojaamaan auringon paahteelta jolloin pelkkä puuvillapusero lähimpänä ihoa. Olen pysynyt kuivana ja viielänä." t. Jöns 

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.