Dokument och artiklar som hjälper dig att boka en tur, kurs, kajak eller beställa en produkt. Vi övergår allt mer till att samtliga sker på webshoppen här på samma site, också på www.kajk.fi.

Vi har aktiviter listade i vår Webshop som du kan boka. Kajaker hyr du med att först välja datum och plats i uthyrningsapplikationen. Om du behöver hjälp eller inte hittar det du letar efter så kontakta oss.

Om det gäller skräddarsydda program så kan du kontakta oss via uppgifterna i kontaktformuläret. Vi föredrar att betalningarna sker via betalningsfunktionen med PayPal. PayPal hanterar de flesta kredit och debiteringskorten. Därnäst tar vi betalningar per kontoöverföring per bank. Då vi nått en överenskommelse om paketet så sänder vi betalningsinstruktioner per e-post, eller så får du dem via vårt elektroniska bokningssystem. I endel fall sänder vi er en traditionell faktura per e-post som bifogad PDF fil. Den fakturan innehåller alla betalningsuppgifter.

Telefonnummer: +358 (0) 400 411992
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ett textmeddelande är också möjligt ifall du inte har tillgång till internet eller ett e-post konto.

Det är lättare för oss och er att följa med bokningen och kontrollera att allting är i ordning då bokningen görs på webben. Har du en grupp som skall anmäla sig så kan var och en bekräfta sitt deltagande genom samma system. Fråga mig om råd!

En bokning är slutligt ikraft efter betalning: Vi ber om en 50% förhandsbetalning för en giltig bokning, innan dess har du bara en registrering. Den resterande delen bör betalas senast innan turen eller tjänsten startas/tas i bruk. Avbokningar som sker innan 14 dagar för ger dig rätt till returnering av 50%. Avboknigar senare än 2 dagar före ger oss rätten att behålla och fakturera för hela summan.

Om du betalar mot en faktura, då önskar vi att du inkluderar referens numret eller fakturanumret i betalningen. Betalar du på basen av ett e-post meddelande så brukar vi be er specificera deltagarens namn och datum för händelsen.